2010年10月18日星期一

MT311 Pass~畢業了~

今天出了最後一科成績,是MT311,得到成績是PASS3。


雖然在8月中考試後,大概都知道自己要合格的話,是沒有問題,但始終見到實際成績之後,才可以叫完完全全肯定自己畢業。
已經申請了12月去畢業禮,去是一定會去,始終一生人得一次,但或者年紀和我一個人去的問題,相信難免有點孤獨。
因為和我同期入讀OU的IVE同學全部都還有一科才畢業。

總計4科成績:
COMP S359 (M359) : Pass4
IT S234 (U234) : Pass2
COMP S201 (MT201) : Pass2
COMP S311 (MT311) : Pass3

以我兩年只返過5,6次學的人計,算中規中矩吧....
其中有4次,都是因為考試前,最後一堂,返去聽Exam Tips...

捱了4年,我終於都做到...[從會考零分到大學畢業]... 大家都可以,
我紀錄自己讀OU過程的原意就是想給日後的人做參考,但OUHK今年把Course Code轉了新的型式,希望其他有意讀OU的網友都可以Google Search到我的Blog喇~
到行畢業禮後,再和大家分享。
如無意外這篇文是這個Category,最後兩篇Blog Post的其中一篇了。

5 則留言:

  1. 恭喜晒! 去啦, 上台, 影張相都好呀. 當日行完都係返埋OU影下相咁.

    回覆刪除
  2. 我是從你IVE畢業考試開始就留意你個BLOG,現在能見到這Category完POST,實在要講返聲恭喜!!! :bye:

    回覆刪除
  3. 恭喜哂!
    我仲有4科就搞掂!

    回覆刪除
  4. 師兄這個blog對小弟很有用和參考價值, 感謝你無私的分享, 311真係好難讀, 我去年讀過, 寫SQL唔識, 只讀過258而沒有讀201絕對有難度=>唔識=>Fail ><"

    回覆刪除