2007年7月18日星期三

港女眼中港男:孩子氣不成熟

2007年07月17日蘋果日報 - 港女眼中港男:孩子氣不成熟
28歲的 Sarah準備明年結婚,對象是美籍男友 Jonathan;她也曾跟本地男生拍拖,卻認為香港男子多斤斤計較又孩子氣,「做朋友冇所謂,結婚就要諗過。」

2007年7月14日星期六

泰國女仔原來都可以咁靚 - Pataratida Pacharawirapong

岩岩睇左一套泰國鬼片叫<女魔>,呢個女主角真係幾靚,身材又正。
我一直心目中既泰國女仔同菲律賓都係差唔多,呢個女仔叫Pataratida Pacharawirapong,個名好長。

2007年7月12日星期四

國內少女由未化妝的醜女到靚女過程公開

這類化妝前/化妝後,大家都看過不少了。
不過這個女仔個差別實在太大,在國內淘寶網站,有接近200頁討論。
亦有很多報紙網站報導這位女仔,大家可以看一看整個過程 :
http://forum.taobao.com/forum-77/show_thread----9597072-0-.htm

化妝前



化妝開始






化妝後