2006年10月13日星期五

IVE夜校學習情況

今晚返IVE真係大開眼界,IVE夜校開學至今已經到第五個星期,o的同學仔開始頂唔住,
今晚8:00pm返去到,起正門右手邊,近廁所度,分左三批人食煙(起學校入面),計計埋埋都十幾人左右。

就算我自己都係食煙既人,我都覺得唔係咁好喇。
返得夜校,都應該有返21,22歲,都叫大人喇...要食都行出少少。
仲係要博出位起學校食既....我都行出去停車場食喇~

8:00pm果段時間係IVE放Break既時間,煲煙既煲煙,溝女既溝女,打PSP既PSP,NDS既NDS.....

跟住上堂果時我都吃一驚,我真係概嘆TY IVE日校既學生,電腦安全意識竟然低得可憐,我前後用左兩部電腦,有一部我竟然可以login到佢Yahoo同Gmail,佢Gmail仲有佢既應徵信。

上過既網站既History一覽無遺,個MSN仲要Save埋Password,另一部機竟然有SuperCard過NDS ROM程式,可見日校打NDS,PSP都應該很普遍。

而且還有大陸網emu-zone下載回來既Rom起Desktop。

而我講既地點,就係二樓 210a室....

沒有留言:

發佈留言